Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Тоалетите, които искаме за лятната си почивка тази година

Времето минава малко по-бавно, но се чувстваме така, сякаш наистина горещите дни предстоят, чудейки се какво ще ни предложи лятото… Слънцето навън ни помага да сменим джинсите с дълга рокля, която ще подобри настроението ни и ще ни накара да се чувстваме по-позитивни.

И докато времето се подобрява, започваме да мечтаем с широко отворени очи за нови тоалети за слънчеви дни… а простичкият избор на чифт кецове или просто една чанта изглежда някак сложен. Споделяме ви летен списък с актуалните тенденции за сезона, в зависимост от това къде искате да прекарате ваканцията си тази година.

Всички познаваме онова специално усещане, което чувстваме единствено по време на почивка… изберете новия си аутфит, в зависимост от това коя дестинация сте избрали за лятото. И не забравяйте да се насладите на слънчевите дни!

Който и да е остров в Гърция

Всеки път, когато имате дори 5 свободни минути, мечтаете за любимата си дестинация, нали? С бяла ленена рокля се чувствате така, сякаш сте се отправили към плажа в Санторини. Просто добавете чифт цветни сандали, тъкана чанта и любимата си огърлица от раковини.

Ежедневни или малко официални, леки, но елегантни - роклите са най-универсалната част от всеки един летен тоалет. А този сезон те ще ви покорят: мини, миди и макси, цветни или със зашеметяващ дизайн… дори риза-рокля, която да носите върху любимия си бански, без който няма как да отидете на почивка!

Плажовете на Италия

Дори и да няма как да се разходите до Италия това лято, вашето въображение може да отиде навсякъде, особено с правилния тоалет! Нуждаете се единствено от бяла рокля и няколко цветни аксесоари, а след това ще бъдете готови да си поръчате любимото капучино в Рим.

За женствен и ярък стил, и вечеря след това, изберете мини рокля с обемни ръкави и я носете с чифт красиви дамски сандали. Добавете като финален щрих пуловер, преметнат през раменете.

Южна Франция

Винаги можете да избягате в Ница или Марсилия, носейки любимата си рокля, сламена чанта и удобни пантофки от мека кожа. Дори и единствено да се отправите на разходка с колело в парка, винаги можете да усетите настроението на Южна Франция със слънчеви очила тип котешко око и шал за коса! В същото време нищо не може да се сравни със сатенена миди рокля или щампа, развяваща се леко на вятъра, докато се разхождате по плажа или сте на пикник със семейството си. Комбинирайте с кецове със свежа нотка.

И за финал не забравяйте: най-добрият начин да освежите визията си за началото на сезона е новата чанта. Особено ако откриете варианти с класически, екстравагантни и елегантни детайли, но и съвършено практични! 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна