Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Списание "Мениджър" организира първата галавечер "Хоризонти"

Списание "Мениджър" организира първата галавечер "Хоризонти% - на 2 юни медията ще проведе визионерска среща на бизнеса в страната. Събитието е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Темата на първата галавечер е: "Култура и развито общество".

Тя е избрана неслучайно, защото е знак за убедеността на организаторите, че силните културни послания са сериозен двигател на прогреса в обществото и бизнеса.

Събитието е естествено продължение на емблематичния конкурс за най-високи бизнес постижения в страната "Мениджър на годината", който през 2022 година отбелязва своята 15-годишнина. Години, в които "Мениджър" отличи множеството успехи на мениджъри от над 100 компании финалисти и наградени в конкурса. Години, в които списание "Мениджър" избра своите бизнес герои, които да представи на корицата си. Години, в които медията реализира стотици разнообразни и полезни за бизнеса проекти.

Събитието цели да се превърне в ежегодна среща на бизнеса в страната.

Специален гост на галавечер "Хоризонти 2022" ще бъде изтъкнатият испански мислител, философ и драматург Хавиер Гома Лансон – дългогодишен председател на най-влиятелната фондация за култура в Кралство Испания "Хуан Марч", който ще изнесе специална беседа на тема: „Култура и развито общество: Как подпомагането и инвестирането в култура повлиява върху развитието на бизнеса и обществото като цяло“.

Модератор на събитието ще бъде изявеният български писател и носител на Наградата за литература на Европейския съюз Георги Бърдаров.

В рамките на "Хоризонти 2022" президентът Румен Радев и Хавиер Гома Лансон ще отговорят на въпроси, зададени от представители на бизнеса в страната и свързани с темата на вечерта.

По публикацията работи: Златко Желев

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна