Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Какво е важно да имате в автомобила ви?

2
Снимка: unsplash.com

Почти винаги се фокусираме повече върху здравината на автомобила ни, но рядко се замисляме за комфорта по време на пътуване. Разбира се, част от осигуряването на комфорт до голяма степен, е заради здравината на колата и нейната правилна поддръжка, но има и някои особености, които ще ви представим в днешната статия. Именно чрез тях, ще успеете да пътувате по-спокойно и да сте подготвени дори при аварийна ситуация.

Аксесоари за автомобила ви

Аксесоарите на Shopauto.bg трябва да присъстват в автомобила ви, за да успеете да бъдете подготвени за всяка една ситуация. В багажника ви препоръчваме да имате кабели, с които ако се наложи да дадете ток на пострадал колега или пък, ако вие имате подобна нужда. Също така аптечка, бушони и не забравяйте за въже. Само така ще бъдете достатъчно спокойни и подоготвени за непредвидените ситуации, които може да срещнете по пътя за дълго чаканата дестинация.

Всичко за спешни ситуации

Когато се появи спешна ситуация, обикновено никой не се чувства добре и подкрепата на малко храна, вода и допълнителни вещи би била от полза. Не забравяйте да предоставите и допълнително храна, и вода, ако возите животни в автомобила ви. Ако карате и децата ви, се запасете с малко повече играчки, както други залъгалки по време на път.

Не забравяйте за удобствата

Удобствата са от първа необходимост, когато пътувате, а и при случай на авария. Ароматизатор в автомобила за свеж въздух, дезинфектант за случаите, в които ще се храните, както и комплект за хранене. Не забравяйте мокри кърпи, както аксесоар за поставяне на телефона, зарядни и лесен достъп до лакомства. Разбира се, проверете щателно климатика ви и ако имате нужда направете профилактика, и вземете резервни части от сайта.

Всеки един автомобил има нужда от правилна поддръжка, особено когато ви предстои дълъг път. Насочете се към качествени авточасти, както и подходящи аксесоари, без които не трябва да тръгвате. Не забравяйте допълнителните вещи, храна и вода. Насладете се на безопасно пътуване, комфортно и безаварийно. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени