Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От Македония Гьорче Петров дали само 60 билета на ЦСКА София

Снимка: БГНЕС

Съперникът на ЦСКА София в Лигата на конференциите Македония Гьорче Петров ще отпусне само 60 билета за привържениците на "червените", съобщиха от българския клуб. 

"След многократни срещи около организацията на двубоя и предвид усложнената политическа обстановка, местните власти и институции са взели това решение, а предоставената бройка представлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5 процента от капацитета на стадион "Петър Милошевски" (общо 1152 места).

След настоятелни разговори след жребия, първоначално от македонския клуб бяха готови да пуснат в продажба много повече места за привържениците на ЦСКА. От там не приеха идеята на армейските ръководители мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, за да могат всички желаещи да посетят срещата. В крайна сметка домакините, след консултации с местната федерация и полиция, са решили бройката армейски фенове да бъде редуцирана до 60. Същевременно бе променен и началния час на двубоя в Скопие. Мачът ще започне в 17:30 часа (местно време) на 21 юли", се казва в съобщението на клуба.

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба онлайн утре в 12:00 часа българско време.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна