Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манчестър Юнайтед вкара 4 гола и на Мелбърн Виктори

Охраната в Мелбърн неутрализира нахлул фен на терена.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед победи австралийския Мелбърн Виктори с 4:1 в приятелска среща, част от подготвителното турне на английския гранд. Мачът се игра пред повече от 70 хиляди зрители на стадион „Мелбърн Крикет Граунд“ в Австралия. В първата проверка в Мелбърн съставът на Ерик тен Хаг победи Ливърпул с 4:0.

Домакините, за които дебютира бившият футболист на "червените дяволи" Луиш Нани, поведоха още в петата минута с попадение на Кристофър Икономидис, но футболистите на Манчестър Юнайтед обърнаха до 2:1 в своя полза до края на първото полувреме. Скот Мактомини изравни за 1:1 в 43-ата минута след рикошет, а в първата минута на добавеното време Антони Марсиал даде аванс на „червените дяволи“.

Маркъс Рашфорд, който замени Марсиал в началото на второто полувреме, бе точен за 3:1 в 78-ата минута, а в 90-ата Едмънд Лупанку си отбеляза автогол и оформи крайното 4:1 за английския тим.

Следващият подготвителен двубой на Юнайтед ще е срещу друг отбор от Висшата лига - Кристъл Палас, отново в Мелбърн на 19 юли.



По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени