Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николай Михайлов: Нямаме право да подценяваме никого

Николай Михайлов
Снимка: БГНЕС

Хамрун играе футбол и Левски няма да го подцени, категоричен е капитанът на "сините" Николай Михайлов преди мача реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. "Сините" спечелиха с 1:0 в Малта и посрещат Спартанс утре на "Герена".

"Казах още в Малта, че ще бъде тежък мач, но не очаквах чак такава съпротива. Хората играят футбол и не бива да забравяме кога вкарахме гол. Нямаме право да подценяваме абсолютно никого, тъй като сме на крачка от плейоф, в какъвто преди месец никой не вярваше. Трябва да направим всичко възможно да спечелим и да се класираме в следващия кръг", каза капитанът на Левски преди реванша с Хамрун.

"Феновете ни пак изкупиха билетите за 15-20 минути. Трябва да ги зарадваме, а и това е Европа - трябва да бъдем максимално концентрирани. 

"Отборът е подготвен, без Ивелин всички са здрави. На хубав терен и пред нашата публика мачът ще бъде различен. В Малта изиграхме приличен мач, но нека не забравяме, че вкарахме в 95-ата минута. Ще играем отново на 100 процента", допълни Михайлов..


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени