Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВК Хебър се стреми към победа в Шампионската лига

Камило Плачи
Снимка: БГНЕС

В Хебър (Пазарджик) се надяват на спечелването на двубой от груповата фаза в Шампионската лига по волейбол за мъже. Старши треньорът на "тигрите" Камило Плачи иска ново силно представяне от своите възпитаници, които допуснаха две поражения в най-престижния Евротурнир, въпреки доброто си представяне. 

"Сега мислим за Черно море, а след това идва срещата с Халкбанк Анкара от Шампионската лига. Те са много силен отбор. Надявам се отново да играем добре, както в предходните две срещи. Очаквам още силни игри и продължавам да се надявам да постигнем успех. Няма слаб отбор в групата, но поляците са може би най-силни", заяви Плачи на пресконференция, на която отборът получи наградата за Отбор на месеца.

Президентът на Хебър - Александър Иванов, също се надява на победа в Шампионската лига.  

"Искаме да виждаме победи. Оценката за предишните ни двубои се променяше в хода на дните след самите мачове. Те са един бонус за нас и трябва да се радваме на това. Ако дойде победа, ще бъдем изключително щастливи, но това не е на всяка цена", категоричен е Иванов.

Плачи се върна и към поражението на Хебър срещу Левски София в шампионата.

"Опитът може да ни помогне в определени моменти, но не печели мачове. Тогава противникът се представи по-силно. Нямаше как да победим, ако бяхме играли дори 5 или 6 гейма. Нещата не се получиха. Левски се представи по-силно. Вижда се, че този клуб е направил нещо много хубаво за бъдещето си", каза още италианецът.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени