Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Барчовски е бесен след загубата, спира парите на "червените"

Росен Барчовски дава наставления на баскетболистите на ЦСКА.
Снимка: БК Берое

Спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато не видя, че със себе си имам мъже. Това заяви старши треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски след поражението от Берое с 81:85 в поредна среща от редовния сезон на НБЛ.

„Причината за загубата се нарича липса на класа, глупост, страх и липса на характер. Те се поправят с много работа. Сега им казах, че от утре няма да излязат от залата - от сутринта по два-три пъти, докато спечелят няколко мача. Спирам парите на абсолютно всички и на щаба, докато не видя, че със себе си имам мъже. Ако седнем да говорим за баскетбол - да, не искахме да се борим много в нападение, а да спрем транзицията. Те ни пребориха. Имахме идея да намалим грешките, а те са 18. Накрая два пъти имаме шанс - единият се хлъзга, другият им дава в ръцете. Безхарактерна работа. Хора с претенции, когато се подписват договори, а са кръгла нула на терена. Така не става! Аз ще направя своите изводи. Явно много меко подходжам към тоя отбор. Няма да е така повече. Предпочитам да е в началото, защото после ще е късно“, каза той.

„Повтаряме мача от миналата седмица със сигурност. Правим изключително детински, глупави грешки. Трябва по-голямо търпение и мисля, че нещата ще се наредят. Това е положението. Със сигурност имаха по-голяма агресия - щом са ни надборили е показателно. А това, че имам "дабъл-дабъл", не значи нищо, защото аз лично за себе си знам, че мога да дам повече на този отбор“, коментира играчът на „армейците“ Андрей Иванов.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени