Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима титуляри се връщат в Ботев (Пд) за мача със Славия

"Канарчетата" гостуват на "белите" утре от 12 часа.
Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Трима основни футболисти се завръщат в състава на Ботев (Пловдив) за утрешното гостуване на Славия в мача от осминафиналите в турнира за Купата на България, съобщиха от пловдивския клуб.

Централният защитник Самуел Супрайен, крилото Мохамед Брахими и десният бек Николай Минков ще бъдат на разположение на старши треньора на "канарчетата" Желко Копич за визитата на стадион "Александър Шаламанов" след изтърпени санкции. Тримата бяха наказани и нямаха възможност да вземат участие при победата на "жълто-черните" с 3:0 срещу третодивизионния Черноморец (Балчик) на 1/16-финалите в турнира. 

За гостуването в столичния квартал "Овча купел" на скамейката на Ботев ще се завърне и треньорът Желко Копич, който също бе със санкция и не води "канарчетата" при визитата в Балчик. 

Двубоят за "жълто-черните" със сигурност пропускат трайно  контузените Станислав Работов, Тодор Неделев и Антонио Перера. 

Срещата между Славия и Ботев (Пловдив) е в събота от 12:00 часа. 

Това ще бъде шести сблъсък в турнира за Купата на България между двата отбора. При последната среща, която отново бе на 3 декември (през 2019г), Ботев победи с 2:1 след две попадения на Неделев..


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени