Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манчестър Юнайтед предлага нови договори на трима

Маркъс Рашфорд ще получи предложение за нов договор.
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще предложи нови договори на полузащитника Алехандро Гарначо, защитника Диого Далот и нападателя Маркъс Рашфорд в най-скоро време, информира журналистът Фабрицио Романо.

Преговорите с 18-годишния Гарначо, чийто договор изтича на 30 юни 2023 година, вече са започнали и се очаква скоро да бъдат финализирани. Контрактите на 23-годишния  Далот и 25-годишния Рашфорд също са до края на настоящия сезон, но в тях има опции за удължаването им с още 12 месеца. Тези клаузи ще бъдат активирани, но при всяка положение предстоят разговори и с двамата футболисти.

Гарначо, Далот и Рашфорд са едни от най-постоянните играчи в изявите си от началото на сезона и мениджърът Ерик тен Хаг ги вижда като ключови фигури, около които да гради отбора в бъдеще.

До момента Гарначо има три гола и три асистенции в 11 мача този сезон, Рашфорд е с осем гола и три асистенции в 19 мача, докато Далот е с гол и две асистенции в 20 мача и е твърд титуляр на позицията на десния краен бранител.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени