Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Състоянието на Виали се влошава

Джанлука Виали беше част от екипа, спечелил Евро 2020.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Опасенията за здравословното състояние на Джанлука Виали се повишават, след като майка му и брат му пътували до Лондон, за да го посетят в болницата, където се лекува за рак на панкреаса, съобщават медиите в Италия..

58-годишният бивш играч и мениджър на Челси се оттегли от ангажимента си с националния отбор на Италия миналата седмица, за да обърне внимание на здравето си. Неговата 87-годишна майка Мария Тереза и брат му Нино пътували до Великобритания, за да бъдат с него през уикенда, преди да се върнат вчера в Италия, съобщи "Кориере дела Сера".

Виали е женен за Кейтрин Уайт-Купър – бивш британски модел, като двамата имат две дъщери. Италианецът живее в югозападен Лондон, откакто напусна Челси преди 20 години. Виали за първи път бе диагностициран с рак на панкреаса през 2017 година, но след като бе лекуван в болница „Роял Марсдън“, той обяви през април 2020-а, че е в ремисия.

Впоследствие италианецът бе с ключова роля за триумфа на Скуадра Адзура на Евро 2020 в Англия под ръководството на Роберто Манчини – негов близък приятел и бивш съотборник в Сампдория и националния отбор.


По публикацията работи: Любомир Тодоров

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени