Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обвиняват Неймар, че нарочно си е изкарал червения картон

Неймар напуска терена след изгонването снощи.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившият национал на Бразилия от 80-те години на ХХ век Валтер Касагранде обвини звездата Неймар заради поведението му снощи. Както е известно, бразилският играч на ПСЖ бе изгонен снощи в мача срещу Страсбург (2:1), след като получи набързо два жълти картона..

Според игралия за Коринтианс, Порто, Асколи и Торино Касагранде Неймар умишлено си е изкарал червен картон, за да може да пропусне следващия мач срещу Ланс и така да отпразнува новогодишната нощ в Бразилия. "Неймар за пореден път доказва, че е разглезено дете, както на терена, така и извън него. Когато Световната купа приключи, той каза, че е много разстроен, а след това дойде в Бразилия само за да организира партита и да бъде с други хора", казва 59-годишният Касагранде в интервю за UOL.

Бившият нападател сравни поведението на Неймар с това на Мбапе: “След фантастичния финал, в който вкара три гола, Мбапе веднага се върна към тренировките. От друга страна, Неймар беше принуден да се върне. И нека уточним: това не беше негова спонтанна идея. Той се върна само защото щеше да се окаже в лоша ситуация, ако не беше присъствал на мачовете на ПСЖ. Сега той ще се върне в Бразилия, за да организира новогодишно парти, тъй като е наказан. Липсата на концентрация и отговорност у този човек е невероятна".


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени