Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жестоко убийство на млада жена във Варненско. Задържан е мъж

Снимка: iStock

26-годишна жена е била пребита до смърт в село Бозвелийско. Задържан е 37-годишният й мъж, който е с много криминални регистрации, съобщи Радио Варна

Сигнал в полицията за нанесен побой е получен в понеделник вечерта, към 19:40 часа. Веднага на мястото са изпратени екипи на полицията и спешна помощ, но медиците само констатират смъртта на младата жена. По тялото на жената са открити множество синини.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза за изясняване причините за смъртта на младата жена. Иззети са множество веществени доказателства, биологичен материал. Разпитват се свидетели.

Засега единственият заподозрян е мъжът, с когото жертвата е съжителствала. Събират се доказателства за жестокото убийство. 

Предстои наблюдаващият случая прокурор да извърши анализ на събраните доказателства и да прецени налице ли са достатъчно такива, за да му повдигнат обвинения.

Към момента работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура – Варна, изясняват се фактите и обстоятелствата около случилото се, съобщават от ведомството.


По публикацията работи: Екип БНР

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени