Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бащата на Ансу Фати критикува Барселона

Ансу Фати е пренебрегвам, твъдри баща му.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бащата на 20-годишния футболист на Барселона Ансу Фати - Бори, се изказа остро за настоящата ситуация на сина му в каталунския клуб.

"Когато Барселона беше много по-зле, отколкото в момента, те принудиха Ансу да се върне от контузия, за да играе. Искаха Ансу да направи хората щастливи отново. Сега, когато е 100 процента здрав и готов, никой не иска Ансу. Да не би да е забравил как да играе футбол или какво", попита той в интервю пред испанското радио КОПЕ.

"Матеу Алемани ми казва, че Барселона вярва много в Ансу. Жорже Мендеш, че Ансу няма да напусне клуба. Но аз мисля за бъдещето", добави Бори Фати.

"Мендеш ми каза, че в последните две години, е имало големи предложения, но Барселона не е искал да го продаде. Попитайте Шави защо Ансу не играе. Аз нямам отговор. Шави иска Ансу да работи здраво и той го прави. Чувствам се разочарован като баща. Просто казвам - дайте му възможност", заяви още Бори Фати по повод сина си, който е смятан за един от най-големите млади таланти на Барселона, а клубът му даде екипа с номер 10, който носеше Лионел Меси, след раздялата с легендарния аржентинец.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени