Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Саша Илич доволен, че няма контузени след лагера

Саша Илич на летището.
Снимка: Sportal.bg

Футболистите на ЦСКА София се прибраха в България след подготвителния си лагер в Австрия, а старши треньорът Саша Илич заяви, че е най-доволен от факта, че в състава няма контузени играчи.

„Най-важното е, че нямаме контузени. Мисля, че работихме доста добре на подготовката. Имахме четири доста добри мача. Сега след няколко дни ни чакат мачове за точки“, коментира Илич на летище "София".

„Готови сме за новия сезон, да. Имахме само 9-10 дени почивка, което е наистина малко, а имахме и доста играчи, които бяха с националните си отбори и закъсняха за лагера. Все пак най-важното е, че нямаме контузени“, повтори сръбският специалист.

Попитан за информациите, че клубът проявява интерес към Никола Илиев, той отговори с думите: „Всеки класен футболист, особено млад български играч, е добре дошъл в ЦСКА.“

„Илиан Антонов както и останалите млади играчи работиха отлично и съм доволен от показаното на подготовката. Със сигурност в бъдеще ще бъдат в състава“, добави Саша Илич.

За предстоящите мачове с румънския Сепси във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, треньорът каза:

„Изключително сериозен отбор. Но трябва да вървим крачка по крачка. Амбициите ни са, ако можем да продължим в следващия кръг.“


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна