Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Николас Пенев вярва, че Хебър може да е в първата шестица

Николас Пенев
Снимка: БГНЕС

"Наистина смятам, че можем да излезем и да победим всеки един отбор в първенството. Ние гледаме мач за мач, излизаме всеки път за победа и колкото се може по-нагоре. Защо не и в шестицата". Това заяви футболистът на Хебър (Пазарджик) Николас Пенев, който днес бе награден за най-добър играч на шестия кръг на Първа лига в традиционната анкета на Пресклуб България.

Синът на Любослав Пенев вкара единствения гол при победата на Хебър над Локомотив (София) с 1:0 в "Надежда" и днес получи приза за първи път в кариерата си, след като заслужи най-много гласове в анкетата. "Аз абсолютно всеки ден уча уроци от него (Любослав Пенев), но както казах най-важният урок, който съм научавал и продължавам все още да уча, е да не се отказвам, да съм с гордо вдигната глава и винаги да продължавам напред. Той е изключителен професионалист, максималист и е изключително лесно да се работи с него, защото всичко е изпипано до последния детайл. Нашата работа, моята и на футболистите, е само да слушаме и да изпълняваме", каза Пенев след награждаването.

"Моите мечти стигат колкото се може по-нависоко и по-надалеч. Разбира се, първо трябва да се уча, да развивам самочувствие и дай Боже, някой ден да стана добър футболист. Благодаря за шанса, който ми се дава от Хебър и силно се надявам да успея да го грабна. Всеки един футболист на отбора ме приема нормално, разговарям с абсолютно всеки", допълни той.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна