Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Балъков официално се раздели с ФК Септември

Красимир Балъков
Снимка: ФК Септември

ФК Септември официално има нов треньор. Втородивизионният клуб се раздели с Красимир Балъков по взаимно съгласие и назначи на негово място досегашният наставник на дублиращия отбор Иван Гешев.

Ето какво написаха от клуба:

„Ръководството на Септември София и досегашният старши треньор Красимир Балъков взеха решение да се разделят по взаимно съгласие!

Закономерно начело на септемврийци застава треньорът на дублиращият отбор Иван Гешев, който е един от най-успешните треньори в академията на Септември и през последните години е важна част от развитието и налагането на собствени юноши на професионалната сцена.

Новият наставник на "столичани" е роден на 14 април 1976 година, като кариерата му като треньор стартира във Векта Пловдив, а през 2014 година преминава в школата на ДИТ София, която е под шапката на Септември! Има кратък и успешен престой в академията на Ботев Пловдив, след което се завръща при "септемврийци".

Под негово ръководство Септември София записва името си като първия български отбор преодолял първи кръг в Младежката шампионска лига, след като отстранява Академия Футболит от Албания".



По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна