Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нестор Ел Маестро няма да напуска, ще се реваншира срещу Левски

Снимка: Архив БГНЕС

Треньорът на ЦСКА София Нестор Ел Маестро заяви, че е мотивиран да върши своята работа и няма намерение да подава оставка. "Червените" изиграха слаб мач и загубиха с 1:2 от Локомотив Пловдив, с което се отдалечиха от битката за титлата, няколко дни преди дербито с Левски. 

"Няма да коментирам виковете от трибуните, не ми е на нивото. Изиграхме много слаб мач, трудно ми беше да позная моя отбор. През второто полувреме имаше промяна единствено в желанието, но не и в качеството на играта. Не е моментът да бъдем негативни, времето във футбола е много кратко. Трябва да спечелим дербито с Левски и с тази победа да се реваншираме за представянето си днес.

Няма време за големи промени преди следващия мач. Направихме груби и нехарактерни грешки в двете фази на играта. Не се чувствам предаден, преди това тези момчета изиграха страхотни мачове. Ще се борим за титлата, докато математически е възможно.

Мотивиран съм да върша своята работа и ще продължа да го правя, докато ми бъде позволено. Аз съм боец, не ми е в характера да се предавам. Извинявам се за слабата игра днес, ще дам всичко да спечелим дербито и да се върнем на победния път", коментира Нестор Ел Маестро.   


По публикацията работи: Владислав Стоянов
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна