Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Задържаха 60-годишен от ломско село, ухапал полицай по ръката

Снимка: pixabay

Задържаха в ареста 60-годишен жител на ломското село Расово, ухапал на три места по ръката, полицай. Инцидентът е станал вчера по време на семейно тържество

60-годишният мъж от село Расово е задържан в ареста на полицията в Лом за срок до 24 часа. Снощи, към 19 часа, на телефон 112 е постъпил сигнал от 27-годишна жителка на Лом, която обяснила, че по време на семейно тържество в Расово, общ. Медковец, възникнал скандал между нея и свекър ѝ, на 60 г. от същото село.

При скандала свекърът в явно нетрезво състояние отправил към жената множество обиди и закани за саморазправа, в това число и за убийство.

Служители на участък Медковец извършили проверка на място. 60-годишният мъж продължил с агресивното си поведение и отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Държал се изключително дръзко и цинично, оказал съпротива на служителите при последвалото му задържане и нанесъл телесна повреда на единия от тях, като го ухапал на три места на дясна ръка. Нарушителят е задържан. По случая е образувано досъдебно производство.

По публикацията работи: Георги Николов

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна