Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ваня Григорова с амбиции за НС. С пост обяви: Да прекратим мандата на този "елит"!

Снимка: Facebook
Чуй новината! Чуй новината:

Ваня Григорова, която бе кандидат за кмет на столицата, издигната от БСП и Левицата, обяви, че влиза в битката за парламентарния вот.

В пост в социалните мрежи тя написа, че мотиватор за нейното решение е резултатът, който е получила на местния вот.

Според нея вече е настъпил преломния момент, в който работещите българи трябва да защитят правата и интересите си.

"Да спрат да са пасивни наблюдатели и само да понасят последствията от управленски решения в техен ущърб, без самите те да поемат в ръцете си собствената си съдба. Именно затова взех решение да вляза в битката за предсрочните парламентарни избори", допълва тя.

В поста си Григорова настоява, че именно вотът на хората на изборите за столичен кмет ѝ дават увереността, че всичко, което е предлагала в кампанията си за София, е възможно да се случи на национално ниво.

"Не само е възможно, задължително е, ако искаме хората да не търсят по-спокоен и достоен живот в чужбина, а да се реализират в родината си. Допълнително ме мотивират хилядите писма, съобщения и обаждания от цялата страна, с призиви да се обединим със съмишленици, да предложим политики и да направим всичко по силите си за България. Не Сглобена или Разглобена, а единна и независима в отстояването на националните ни интереси", посочва тя.

"Евтаназираха парламентаризма, разпарчетосаха дори Конституцията заради конюнктурни интереси и сглобки. В тази вакханалия се чуват всякакви гласове, само не и гласът на истинското конституционно мнозинство – работещите хора, които на всичкото отгоре плащат сметката. Ново възпроизвеждане на сглобката отново ще ги остави на последно място в приоритетите на управляващите.

"Мандатът" на този "елит" трябва да прекратим незабавно! Време е за социална справедливост, за справедливо разпределяне на изработеното, така че да се подобри животът на всеки българин. И нищо друго няма чак такова значение", допълва Ваня Григорова.

Ето и целият ѝ пост:


По публикацията работи: Златко Желев
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна