Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БНР влиза и в TikTok

Българското национално радио официално влиза в света на TikTok от днес.

В нашия чисто нов канал ще бъдем информативни, забавни и ще споделяме моменти от ефирното излъчване на всички програми … с кратки клипчета.

Ще ви разходим зад кулисите на най-големите събития на БНР през годината и ще ви запознаем с хората, които всеки ден са зад/пред микрофоните на националното радио. Ще видите нашите водещи, репортери, звукорежисьори и музикални редактори. Но няма да пропуснем и звездните гости, които често се засичат по етажите из радиото.

Очаквайте от нас и уникално за платформата съдържание. Вече имаме специален TikTok репортер! Днес, точно в 12:00 часа, когато стартира каналът на БНР в TikTok, ще научите кой е.

Разбира се, че ще ви предложим и ключови моменти от нашите успешни видеокаст поредици – „Патрулът“, „Тестът на Флора“, „Туристът“, „Говори…“ и още.

Може би не е случаен фактът,  че точно днес, в Деня на Европа, преди една година,  стартира и нашият видео канал БНР Подкасти в YouTube. Той генерира вече близо 3 милиона и половина гледания и привлече младежката аудитории във възрастовите групи 18-24 и 25-34 години. Те са близо 70% от зрителите на БНР Подкасти.

А сега сканирайте QR кодa на снимката по-горе, или ако сте на телефона си, просто последвайте този линк БНР TikTok, за да влезете в нашия чисто нов канал.

TikTok вълната превзема БНР. Елате с нас!

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна