Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десподов титуляр при победа на ПАОК за ШЛ

Кирил Десподов (на заден план) игра 67 минути в Баня Лука.
Снимка: PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Капитанът на националния ни отбор Кирил Десподов беше титуляр за ПАОК (Солун) и остана на терена до 67-ата минута при гостуването на Борац (Баня Лука) в Босна и Херцеговина – среща, която беше спечелена  от гръцкия шампион с 1:0. Единственото попадение вкара Томас Мург в 35-ата минута след много хубава комбинация с Тайсон и Одзоев. 

Така с общ резултат 4:2 гръцкият първенец се класира в третия кръг, където очакват шведския Малмьо. Както всички отбори, които стигнаха до този етап, ПАОК също си гарантира участие в групите на Лигата на конференциите.

Десподов започна като титуляр и остана на терена до 67-ата минута, когато беше заменен от Андрия Живкович. В същата минута треньорът на ПАОК Разван Луческу извади и Тайсон

Футболист номер 1 на България  имаше две отлични възможности да се разпише през второто полувреме. Негови опасни изстрели в 47-ата и в 56-ата минута обаче бяха спасени от вратаря Шишковски. Иначе ПАОК доминираше през големи периоди от срещата, като Тайсон изпусна добра възможност, а Кулериакис прати топката в страничната греда.


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна