Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тен Хаг има подкрепата на ръководството на Манчестър Юнайтед

Ерик тен Хаг
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Омар Берада заяви, че мениджърът на отбора Ерик тен Хаг има пълната подкрепа на ръководството и заяви, че е оптимист за дългосрочното развитие на тима и за успехите му в Англия и Европа, съобщи Ройтерс.

Юнайтед завърши на осмо място във Висшата лига миналия сезон. Този в последния си мач загуби у дома от Ливърпул с 0:3, като вече има две поражение от три мача на старта на първенството. Тимът заема 14-о място.

"Ерик има пълната ни подкрепа. Мислим, че е правилният треньор за нас", коментира Берада. "Работихме заедно на трансферния прозорец и ще продължим да работим в сътрудничество, за да му помогнем да направи най-добрите резултати с отбора", добави директорът.

Последната титла на Юнайтед от 2013 година в последния сезон на Алекс Фъргюсън. "Не искаме просто да спечелим Висшата лига и да сме доволни от това", каза Берада. "Искаме да създадем отбор, който е способен да се бори в Шампионската лига, за трофеите в Англия и да бъде стабилен", обясни той.

"Оптимист съм за това, което ни предстои. Мисля, че започваме да сглобяваме пъзела и съм напълно убеден, че ще успеем", завърши Омар Берада. 


По публикацията работи: Любомир Тодоров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна