Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

„Щрихите" в гласа на Лара Фабиан, музика от филми с Харисън Форд и още в „Моята друга музика“ тази вечер

Лара Фабиан
Фото: ЕПА/БГНЕС

Днес в „Моята друга музика“ - за италианските и белгийските "щрихи" в гласа на Лара Фабиан, за нейните "Феликси" и награди златни всякакви, за сравненията със Селин Дион и... музика от филми с Харисън Форд

Моята друга музика е предаването за хората с широки музикални хоризонти, които винаги са „склонни“ да прибавят и „друга“ музика към своя живот, музика, която още не знаят, че обичат и която само чака да бъде открита.

Днес ще се потопим в света на прекрасната Лара Фабиан, ще ви разказваме за маршрута на нейните музикални пътешествия, които започват от Италия, преминават през Белгия (тя е най-продаваната белгийска певица на всички времена), Люксембург, Канада... Ще я слушаме с песента, която я извежда до първите позиции и в САЩ, и с песните, в които цялото богатство от тембри "оживява", а класическата ни "забежка" ще е свързана с най-известния концерт за китара... но изпълнен не на китара, естествено, това би било твърде ... очевидно!

И след Лара ще слушаме музиката, която ще ни помогне да видим картини от филми с Харисън Форд - от "очевидните" звездни и археологически саги до някои други негови впечатляващи превъплъщения... а музиката е на Джон Уилямс, Ханс Цимър, Джеймс Хорнър и... за останалото слушайте Радио София днес от 20:00 до 22:00 часа – „Моята друга музика“ с Лили Големинова на честотите на Радио София или онлайн тук.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!