Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Музика за нестандартни танци - днес в НДК

Мишо Йосифов между "Нощите в бял сатен" и турнето с Пинк Мартини

Михаил Йософив и Велислав Стоянов продължават неуморно да творят и да осъществяват нови и нови проекти. Тази вечер в зала 3 на НДК е първият концерт на най-младата формация на Брас асоциация(та) - нейното (на Брас Асоциация) Комбо.

Енергия, любопитство, оптимизъм - това са ключовите думи за концерта днес, който носи интересното (по традиция нетрадиционно) мото "Музика за нестандартни танци". Какво ще се случва там - ами всичко, което е свързано с джаза, с браса, с първата им авторска песен - Искам да танцувам с теб (музиката е на Мишо Йосифов, текста - на Вили Стоянов), с танците (без да са задължителни), с музикантската общност, която вече няколко години прави живота в столицата по-пъстър, по-привлекателен и "по-шумен", както заявява с типичнното за него чувство за хумор Михаил Йосифов.

Чуйте какво още разказа той в сутрешното ни Радиокафе - за програмата, нестандартното в танците (можете да опитате всички хрумнали ви движения), приятелството в браса, предстоящото (вече трето) турне с Пинк Мартини и щастието да си тромпетист!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!