Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Благотворителен търг на звездите 2015

След месец - на 25 ноември, фондация "Заедно в час" и Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ), ще организират за четвърти път Благотворителния търг на звездите. По думите на Георги Руйчев, изпълнителен директор на БФБЛ, този търг е уникален за България, защото на него се купува ценно време, опит и интелект, защото дава пример как бизнесът, институциите и обществото могат да се обединят в името на една кауза - образованието.

Какво представлява този необичаен търг? По думите на Евгения Пеева, изпълнителен директор на "Заедно в час",  компаниите, участващи в търга имат възможност да наддават за два часа от времето на известни личности. Известни музиканти, предприемачи, спортисти, са сред имената на потвърдилите участие в предстоящия благотворителен търг на 25 ноември.

И тази година желанието на фондация "Заедно в час" е средствата, събрани от четвъртото издание отново да бъдат в подкрепа на нейната основна задача: да се улесни достъпът до качествено образование за всяко дете в България, без значение от неговия произход, от езика, който говори, от това дали получава или не подкрепа от семейство си за своето образование.

Още за търга, за участниците в него и за постигнатото до момента разказва Даниела Бенишева.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!