Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Loreen ще бъде хедлайнер на Банско бийт в средата на юли

Шведската изпълнителка, която с оригиналното си сценично поведение и специфичния стил на пеене, спечели Евровизия през 2012, пристига у нас за второто издание на фестивала Bansko beat.

Датите са 15 и 16 юли, дните - петък и събота. В духа на фестивалния туризъм, за който така много се говори напоследък, Банско предлага и още една лятна възможност (освен традиционния джаз през август) да се насладите на прохладата, на планинарските изкушения (да изкачите връх Вихрен, например) и след това, вечерта - на безплатен концерт на площада!

Освен Лорийн, има още една много интересна гостенка - "родена в града на поезията", както и много нови "наши си" звезди - като тази година фестивалната посока е към телевизионните формати - на сцената ще излязат победителите в X Factor Християна Лоизу и Жана Бергендорф, а също Стивън Ачикор, Михаела Маринова...

Водещият е също много интересен - Ненчо Балабанов. Както с усмивка разказа в нашето студио Таня Конакчиева от организацията на Банско Бийт - миналата година Поли Генова беше водеща и стана 4-ра на Евровизия, сега да видим Ненчо какво ще спечели.

Чуйте разговора и ще разберете повече за планинските дни "с много звезди - и на небето, и на сцената".




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!