Слушайте!
Размер текста
Болгарское национальное радио © 2024 Все права защищены

Веско Ешкенази и Людмил Ангелов с кампания в помощ на Хитрино

Музиката може да бъде мехлем за всяка ранена душа. Тя ни прави по-добри и човечни, а точно в този момент всички имаме нужда от добрина. Съпричастност към пострадалите в село Хитрино – пореден тежък инцидент, който поставя на изпитание нашата състрадателност и възможността да подадем ръка на хора в беда. Всеки може да помогне със SMS  на номер 1466, има и дарителска банкова сметка.

А има и жестове, достойни за уважение: Цигуларят Веско Пантелеев-Ешкенази и пианистът Людмил Ангелов призовават всички да помогнем – как ще го направят те:

Ние сме съпричастни с трагедията в Хитрино и затова ще дарим средствата от продажбата на нашия нов компактдиск "Танго", набрани в четвъртък, 15 декември от 18.30 ч. на щанда на училище ЕСПА на Немския коледен базар в центъра на столицата. Не пропускайте в навечерието на Коледа заедно да направим този прекрасен жест за нашите сънародници!, призова Веско Ешкенази в социалната мрежа Фейсбук.

Всеки, закупил компактдиск в четвъртък,  ще помогне на хората в Хитрино. Албумите ще бъдат разписвани специално от Веско Ешкенази и Людмил Ангелов. Немският коледен базар се намира в Градската градина срещу Националната художествена галерия (Двореца).

Чуйте в звуковия файл призива на Веско Ешкенази да бъдем съпричастни с трагедията на нашите сънародници и да им помогнем.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!