Eмисия новини
от 09.00 часа

Orkestra “100 kaba gajdet” feston gjashtë dekada para publikut

Një legjendë lindi 60 vjet më parë. Atëherë për herë të parë një muzikë e padëgjuar jehoi mbi kreshtat e malit të Rodopeve. Tingëllimi i njëkohshëm i 100 gajdeve kaba “hodhi në erë” auditorin në Festivalin e Parë Folklorik Kombëtar "Rozhen", dhe..

13.08.21 07:15 |

Bullgarët zgjedhin turizmin SPA në kushtet e koronavirusit

Pandemia shkaktoi një zbaticë dramatike të turistëve të huaj në Bullgari. Po, e njëjta gjë mund të thuhet dhe për turizmin e brendshëm. Pavarësisht nga kufizimet rreth shpërndarjes të koronavirusit në vend, bullgarët nuk heqin dorë nga udhëtimet. Këtë e..

28.01.21 13:03 |

Devin – destinacion spa ose ekologjik?

Një klimë e butë me numër maksimal të ditëve me diell, një peizazh i ruajtur me pamje të papërshkrueshme të bukura dhe ujëra minerale shëruese të cilat derdhen me bollëk të cilat mbushin pishinat vendase, tërheqin çdo vit mijëra vizitorë – kjo shkurtimisht..

23.03.12 14:06 |
Всички новини: днес | вчера
Подкасти от БНР