Eмисия новини
от 18.00 часа

Kompleksi turistik Maljovica me një atraksion të ri turistik

Vendpushimi "Maljovica" në Rilla pret mysafirët e tij dimërorë me një Qendër Mësimore të rinovuar dhe Muzeun e Alpinizmit, i cili është i organizuar në tre seksione tematike, mësojmë nga botimi online bgtourism. Seksioni i parë i jep përparësi..

28.12.22 06:10 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна