Eмисия новини
от 20.00 часа
Allbena Azmanova

Reformat duhet të realizohen nga forcat politike

“Të gjitha forcat politike e krijuan këtë sistem plotë korrupsion dhe arbitraritet”, tha para BNR Allbena Azmanova pedagoge e teorisë politike në Bruksel. 73 shkencëtarë bullgarë nga 60 universitete në 12 shtete nënshkruan një letër të hapur në..

22.09.20 10:37 |
Всички новини: днес | вчера