Eмисия новини
от 11.00 часа
Observatori Kombëtar Astronomik “Nikollaj Kopernik” në Varnë

Planetarium digjital me softuer amerikano-rus në Varna

Një planetarium i ri digjital me softuer amerikano-rus u demonstrua në Observatorin Kombëtar Astronomik “Nikollaj Kopernik” në Varna përpara gazetarëve dhe nxënësve të klasës së parë, njoftoi BNR Varna. Turistët dhe nxënësit do të kenë..

19.05.22 15:10 |

Piktura të Vladimir Dimitrov-Mjeshtri “gjallërojnë” në projektin digjital të Cvetomill Ivanovit

Për ne, bullgarët, pikturat e Vladimir Dimitrov-Mjeshtrit janë si një kujtim nga fëmijëria dhe një mësim i paharruar për patriotizmin nga libri shkollor. Ky është mbase piktori ynë më i dallueshëm dhe i njohur, i cili bën një përshtypje të fortë dhe i..

30.07.20 12:52 |

U dalluan fituesit në Konkursin Kombëtar “Ndërmarrja Inovative e Vitit”

Shtetet të cilat zhvillojnë teknologjitë caktojnë të ardhmen dhe rendin e ditës, tha presidenti Rumen Radev në ceremoninë e dallimit të fituesve në Konkursin Kombëtar “Ndërmarrja Inovative e Vitit”. Sipas kreut të shtetit, Bullgaria disponon potencial dhe..

30.01.20 17:12 |

Горещи теми

Войната в Украйна
Всички новини: днес | вчера