Eмисия новини
от 07.00 часа

Me makete letre, Aleksandër Predov tregon historinë e blloqeve të paneleve në vendin tonë

Fondet në kuadër të Planit të Rimëkëmbjes dhe Qëndrueshmërisë, të destinuara për rinovimin e ndërtesave të banimit, janë në përmasë 1.4 miliardë leva. Kjo shumë mund të mjaftojë për rinovimin e rreth 1000 ndërtesave të mëdha në Bullgari. Sipas..

18.12.22 14:05 |

Italianë do të ndërtojnë fabrikën e parë për panele diellore në Bullgari

Fabrika e parë për panele diellore në Bullgari do të ndërtohet në zonën industriale të qytetit Jamboll. Sipas llogaritjeve, ndërtimi i ndërmarrjes do të kushtojë 6.5 milionë euro. Një sipërfaqe prej 11 hektarësh tashmë është blerë për fabrikën...

21.11.22 16:58 |

A kanë të ardhme blloqet e panelit në Bullgari?

Lagja Trakia në qytetin Plovdiv, komplekset Ljulin, Mlladost, Druzhba, Tollstoj dhe shumë të tjera në Sofje - e përbashkëta midis tyre është se banuesit e tyre banojnë kryesisht në ndërtesa të parafabrikuara, një simbol i urbanizimit në vendet  e kampit..

18.01.21 12:27 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна