Eмисия новини
от 17.00 часа

Trafik i dendur pas serisë së festave

Rreth gjysmë milioni automjete u larguan nga kryeqyteti për pushimet e Pashkëve. Sot, në të fundit prej tyre, trafiku i shtuar pritet në autostradën “Trakia” në drejtim të Sofjes. Policia rekomandon shoferët - përfshirë për shkak të riparimeve në..

04.05.21 10:23 |

Shitësit e makinave do të jenë në gjendje t'i shlyejnë ato deri në vitin 2017

Parlamenti miratoi ndryshime në Ligjin e Trafikut Rrugor, në mënyrë që makinat e vjetra të shitura para 27 dhjetorit 2017, të mund të shlyhen nga shitësi në policinë e trafikut deri në fund të vitit 2023 vetëm me kontratën e shitjes. Qëllimi i..

19.02.21 12:26 |

Testimi për Covid-19 bllokoi trafikun e kamionëve dhe maunave drejt Greqisë

Në PKK “Kullata – Promahon” ka radha të gjata prej kamionësh dhe maunash për shkak të testimit në masë për Covid-19 të shoferëve nga ana greke, transmetoi një korrespondent i BNR-së. Ndërkaq, autoritetet greke kanë ndërprerë përkohshëm..

24.11.20 13:42 |
Bogdan Millçev

100 për qind u rritën viktimat e katastrofave në kryeqytet 2 vitet e fundit

“Asgjë nuk bëhet për sigurimin rrugor në Sofje dhe brenda 2 viteve të fundit viktimat e aksidenteve rrugore u rritën 100 për qind” tha për BNR Bogdan Millçev, drejtor i Institutit për Siguri Rrugore. “Mungon shënimi rrugor, nuk bëhet asgjë në rast..

24.09.20 13:08 |

Protestues bllokuan trafikun e Urës së Danubit pranë qytetit Ruse

Një protestë me vetura ndaloi lëvizjen në rajonin e Urës së Danubit pranë qytetit Ruse. Nga bashkia e qytetit saktësuan se në lajmërimin për protestën nuk përmendet asgjë për bllokimin e trafikut. Trafiku i veturave riorientohet por shoferët e..

22.09.20 14:12 |

Hapet pikëkalimi me Greqinë “Ilinden-Eksohi”

Nga ora 00.00 e 8 shtatorit kalimi i maunave dhe kamionëve përmes pikëkalimit me Greqinë “Ilinden-Eksohi” rimëkëmbet , bëri të ditur për Radio Bullgarinë Ambasada e Republikës së Greqisë në Sofje. Nuk do të ketë nevojë për PCR teste, por do të..

07.09.20 15:28 |
Jordanka Fandëkova

Linja e tretë e metrosë do të vihet në shfrytëzim deri në fund të gushtit

8 kilometrat e para të vijës së tretë të metrosë së kryeqytetit do të vihen në shfrytëzim deri në fund të gushtit siguroi kryetarja e bashkisë së Sofjes Jordanka Fandëkova. Është gati edhe një pjesë tjetër nga 4 kilometra në lagjen “Ovça Kupell” ku..

16.08.20 11:22 |

Protestues bllokuan rrugën drejt pikës kufitare Kallotina

Protestues bllokuan në të dyja drejtimet trafiku në rrugën drejt pikës kufitare me Serbinë Kallotina. Në vend erdhën ekipe të Policisë Kufitare dhe të Drejtorisë Krahinore të Ministrisë së Brendshme. Edhe pas ngritjes së bllokimit lëvizja mbeti i..

14.08.20 15:48 |
PKK

Trafik i ngarkuar në PKK “Kullata”

Trafiku në pikëkalimin me Greqinë, Serbinë dhe Rumaninë është i ngarkuar, bëri të ditur zyra e shtypit pranë “Policisë Kufitare”. Në kufirin bullgaro-grek përmes PKK-së “Kapitan Petko Vojvoda” dhe PKK-së “Kullata” është rimëkëmbur kalimi i..

08.08.20 12:23 |

Ditën e 25-të vazhdojnë protestat

Trafiku në rrugën Sofja – Kullata është normal. Këtë e njoftoi për RKB-në drejtori i Administratës Rrugore të Qarkut Ivan Kunev. Të dielën para dite protestues mbyllën pjesërisht rrugën në dalje nga qyteti Bllagoevgrad në drejtim të fshatit..

02.08.20 17:51 |
Всички новини: днес | вчера