Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Мюзик Пойнт

СнимкаМюзик Пойнт е двучасов микс с актуалните хитове на Америка и Великобритания – страните, които са движили и продължават дават посока на световната музикална индустрия. Слушайте ни за горещите заглавия в плейлистите в ефира от двете страни на Атлантика и чисто нови предложения.
И тъй като музиката прескача граници и обединява нации голяма част от песните в предаването са хитове и в България.

Много динамика, песни, които ще ви карат да увеличавате звука,
и истории за звездите на върха на музикалната сцена.

Петък от 20 ч. и събота от 13 по Радио София. Водещ - Младен Петков.

Публикации

Какво ще слушаме в Music Point днес и в събота

Първият албум на Bruno Mars от четири години насам излиза този уикенд. Компилацията  24K Magic  по думите на артиста цели да пресъздаде арендби саунда от 90-те. Междувременно в класациите път си прокарва и следващият сингъл от албума. Докато..

публикувано на 18.11.16 в 12:02

Какво ще слушаме в Music Point в петък и събота

Човекът, който се опитва да даде нова дефиниция на R&B музиката в битка за номер едно срещу човекa, който ни представя нов прочит на фънка. Още една седмица, през която следим сблъсъка между The Weekndи Bruno Mars. Mars вече достигна върха..

публикувано на 04.11.16 в 14:59

Какво ще слушаме в Music Point в петък и събота

Още една много интересна музикална седмица. Модерната алтернативна формация Twenty One Pilots бяха на път да отбележат трети пореден №1 в радио класацията на Щатите. Дали са успели и така със сигурност да са си запазили място в категорията „най-доброто..

публикувано на 27.10.16 в 17:46