Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Мюзик Пойнт

СнимкаМюзик Пойнт е двучасов микс с актуалните хитове на Америка и Великобритания – страните, които са движили и продължават дават посока на световната музикална индустрия. Слушайте ни за горещите заглавия в плейлистите в ефира от двете страни на Атлантика и чисто нови предложения.
И тъй като музиката прескача граници и обединява нации голяма част от песните в предаването са хитове и в България.

Много динамика, песни, които ще ви карат да увеличавате звука,
и истории за звездите на върха на музикалната сцена.

Петък от 20 ч. и събота от 13 по Радио София. Водещ - Младен Петков.

Публикации

Баладата Someone You Loved на Луис Капалди скочи до №3

Лизо е втора седмица на върха в американския поп радиочарт, бележи рекорд в Билборд

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Втора поредна седмица Truth Hurts се радва на най-тежка ротация в ефира на американските поп станции. Неустоимият хит на Лизо е отбелязал 19, 609 излъчвания и е с..

публикувано на 04.10.19 в 11:05
Новият сингъл

Лизо стъпва на шампионското място в Щатите с песен, излязла преди две години

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Когато Лизо пуска за първи път Truth Hurts някъде по това време през 2017-а, тя е била уверена, че е дала най-доброто от себе си, но публиката не е съгласна и оставя..

публикувано на 27.09.19 в 11:07
Лизо в кадър от клипа

Минимална разлика дели "Truth Hurts" на Лизо от първото място в Щатите

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Седмица номер 4 на първото място в американския поп радио чарт за Señorita на Шон Мендес и Камила Кабейо с 19,771 излъчвания и аудитория от 99.205 милиона. Парчето е едно..

публикувано на 20.09.19 в 10:34

Кайго и Уитни Хюстън си връщат първото място на Острова, Шон и Камила все още номер едно в Америка

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Само една седмица продължи синхрона в първите позиции от двете страни на Атлантика, който се получи благодарение на Señorita . Тази седмица дуетът на Шон Мендес и Камила Кабейо..

публикувано на 13.09.19 в 11:13
Шон Мендес за трети път стъпва на върха в американските класации за последните 5 години

Señorita отпада от върха на Острова, но оглавява американския еърплей чарт

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Пет години след дебюта си в американските класации Шон Мендес стъпва на върха за трети път. Парчето му - дует с Камила Кабейо, което вече оглави британския радио чарт е..

публикувано на 30.08.19 в 11:17

Първи номер едно за Били Айлиш в американския поп радио чарт

След алтернативните среди Били Айлиш покори и мейнстрийма в Щатите. Талантливият млад талант от Лос Анджелис с интригуващо и необичайно звучене се настани на върха в поп радио чарта на Америка с bad guy. Парчето от дебютния й албум When We All Fall Asleep,..

публикувано на 16.08.19 в 12:32

Ед Шийрън и Джъстин Бийбър остават топ избор в американските поп листи

I Don’t Care на Ед Шийрън и Джъстин Бийбър остава на върха на поп радио чарта на Америка. През изминалите седем дни тракът е събрал общо 19, 187 излъчвания и e достигнал 93.966 милиона американци според МидияБейз 24/7. Със своите три..

публикувано на 09.08.19 в 09:20
Шон Мендес и Камила Кабейо са на върха в британския поп чарт със Señorita

Страхотни поп дуети продължават господството си в радио ефира на Америка и Великобритания

Втора поредна седмица Ед Шийрън може да се похвали с титлата „най-излъчван в ефира на Щатите“ благодарение на I Don’t Care . Песента, в която му помага Джъстин Бийбър доминира станциите от бряг до бряг и равносметката според МидияБейз 24/7 е 258..

публикувано на 02.08.19 в 10:35
Калид

Калид регистрира свое върхово постижение в Щатите

Обзор на радиокласациите на Америка и Великобритания за изминалата седмица Четвърта поредна седмица Калид доминира американския поп радио чарт със слънчевото  Talk.  Това е най-добре представилият се сингъл на американеца в мейнстрийм изброяване..

публикувано на 19.07.19 в 10:55
Diaspora на ГолдЛинк e премиерата на седмицата

Мюзик Пойнт Плейлист: GoldLink, Mabel, MoStack

Горещи предложения от Мюзик Пойнт GoldLink - Diaspora Миналата седмица ви представихме U Say от новия албум Diaspora на рапъра от американската столица Вашингтон ГолдЛинк. Tази сме супер очаровани от целия албум, който дебютира току що.  At What..

публикувано на 14.06.19 в 11:08