Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80

Настроение с Лили

Предаването представя ретро хитовете от 30-те, 40-те, 50-те, 60-те,70-те, 80-те и 90-те години, събрани в различни рубрики: „Хайде на път”, „Семейните групи”, „Любовните песни”, „Кинохит”, „Три от три”, „Малко поезия”, „Малко история”, „Преди и сега” и др.

Идеята идва от великата мелодия на Глен Милър - „В настроение” (“In the mood”). Хубаво настроение, интересна информация за създателите на песните и техните изпълнители; спомени и исторически факти за определена епоха, поднесени от водещата Лили Друмева.

Една възможност за слушателите да чуят любимите си хитове, да научат любопитни неща за тях, да се върнат назад във времето и да си спомнят хубавите моменти от живота. Наблягме на фундаментални музикални стилове като: boogie-woogie, ragtime, hot jazz, swing, blues, rock en’ roll, soul, disco, new wave, funk, easy listening, evergreens както и български шлагери от богатия фонд на БНР.

Слушайте всеки четвъртък, от 23:00 часа.

Лили Друмева е с голям опит в музикалния бранш – 15 г. бендлидер и мениджър на единствената кънтри група в България – Lilly of the West, продуцент на 9 албума. Професионален радио и телевизионен водещ (ББС, Ретро радио, Радио София, ББТ), музикален журналист и колектор на музика.

За контакт: lilidrumeva@gmail.com, 0888 660990

Публикации

Поети с китари гостуват в „Настроение с Лили“

Днес в предаването ще има музика на живо. Гостува Габриела Ризова - млада и талантлива певица и композиторка, която ще представяи нови песни и ще разкаже за второто издание на фестивала Sofia Singer Songwriter Fest, който ще се проведе в НДК, сцена..

публикувано на 30.08.18 в 10:15

Песни за лято в „Настроение с Лили“

Днес ще слушаме хубави песни от началото на ХХІ век досега – хитовете през последните 18 години. В плейлистата присъстват изпълнения на Ронан Кийтинг, Alphaville , Ели Голдинг, Джеймс Блънт, Кейти Пери, Кайли Миноуг, Риана, Бред Пейсли, Пинк, Блейк..

публикувано на 09.08.18 в 10:20

Нови летни хитове в „Настроение с Лили“

Днес плейлистата включва нови, летни, енергизиращи песни за хубаво настроение през ваканцията – хитове на Рита Ора, Гери Барлоу, Елтън Джон, Ед Шийрън, Авичи, Глен Морисън, Джеймс Блънт, Джейсън Мраз, Джъстин Тимбърлейк, Риана, Кийт Ърбън, Кени Чесни,..

публикувано на 02.08.18 в 10:20
Мишел Мандела с Лили Друмева в студиото на Радио София

Мишел Мандела гостува в „Настроение с Лили“

Младата българка Мишел Мандела - певица, поет, художник и дизайнер, ще бъде гост в предаването и ще свири на живо, песни от предстоящия си авторски албум. В плейлистата още: соул, хип-хоп, инди и R&B, с акцент върху Ерика Баду, Кристина..

публикувано на 26.07.18 в 10:15
Долорес О'Риърдън не само беше вокалискта на Кранбърис, но хващаше и китарата... За съжаление с нея се разделихме през януари т.г.

Женски рок, румънски певец и "родопски метъл" в "Настроение с Лили"

Днес темата е „Жените в рока“. Ще слушаме дами, които правят по-твърда музика, свирят на електрически китари и придават на рока едно по-фино и нежно звучене. Разбира се, ще има и някои от сродните жанрове като блус, рок енд рол, поп рок и кънтри...

публикувано на 10.05.18 в 10:10

"Мисис България" Ирина Белчева гостува в „Настроение с Лили“

"Мисис България 2017" Ирина Белчева ще представи своя музикален избор и ще разкаже за предстоящия конкурс Мисис Вселена, където тя ще представи България. Ирина Белчева се ангажира и с благотворителност, като подарява луксозни тоалети на абитуриенти...

публикувано на 03.05.18 в 10:20
Диана Дафова

Диана Дафова и Красимир Първанов гостуват в „Настроение с Лили“

Днес в предаването ще ви срещнем с двама талантливи артисти от различни жанрове. Диана Дафова е певица, която комбинира поп, етно, фолк, рок и пее на много езици. От средата на 80-те е важна част от музикалната сцена в България, има и международни..

публикувано на 26.04.18 в 11:05

Песни, посветени на жените, в „Настроение с Лили“

Днес в предаването ще звучат песни, които имат в заглавията си думата жена , на английски woman . В музиката те са безкрайно много. В рамките на 2 часа водещата ще направи разнообразна селекция от стиловете: рок енд рол, кънтри, блус, джаз, поп и..

публикувано на 08.03.18 в 10:20

Автентична каубойска музика в "Настроение с Лили"

Днес предаването "Настроение с Лили" е посветено на каубойската музика и поезия. Наскоро водещата се завърна от щата Невада, където се проведе голяма среша на каубоите и индианците от Америка, Канада и Мексико. Чуйте интересни интервюта с някои от..

публикувано на 01.03.18 в 10:40
Преслава Пейчева

Преслава Пейчева от група "Те" подготвя нови песни

След заслужена почивка през лятото вокалистката на група "Те" Преслава Пейчева влиза в студио, за да запише нови песни. Споделя, че освен идеята и изпяването на мелодията и текста, се занимава и с продуцентска и звукозаписна дейност. Прекарва..

публикувано на 31.08.17 в 17:15