Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фотоизложби, информационна акция и Дни на отворените врати за Деня на Европа

На 9 май Европа празнува своето обединение. Институциите от ЕС обявиха Дни на отворените врати в петък . Всяка година хиляди хора участват в посещения, дебати, концерти и други прояви, които са посветени на Деня на Европа и имат за цел да се повиши осведомеността за Съюза.

Нашият екип също се включи в тази стратегия. „Европа за мен“ организира фото изложба "Моят партньор - моят Европейски парламент“ на метростанция "Европейски съюз" и информационна кампания пред самата станция под мотото "Европейският съюз - твоят избор".

Чуйте как преминаха откриването на изложбата и кампанията. Чуйте и какво каза изпълняващият длъжността ръководител на Информационното бюро на Европейския парламент Теодор Стойчев.

През работния съботен ден Информационното бюро на ЕП в България отвори врати за свободно посещение от граждани, които да се информират повече за дейността на Бюрото, а и ако пожелаят да си вземат информационни материали. Репортаж от деня там направи Юлия Владимирова! Чуйте.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.