Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Маргарита Попова: Политиците на високо ниво доста се самозабравиха

Снимка: БГНЕС

Вицепрезидентът Маргарита Попова упрекна  политическите лидери, че се интересуват само от парите и властта. Тя каза това по време на откриването на "Конференция на жените - транспортни работници от цял свят", която се провежда в София.

Политиците на високо ниво доста се самозабравиха. Отдавна говорят за власт и за печалби. Интересуват ги преди всичко парите и властта. Решиха, че не е нужно да работят близко със синдикатите, решиха, че могат да ги уведомяват в крачка или впоследствие за възникващите проблеми, а да не ги търсят като техни партньори, с които предварително да обсъждат всички проблеми, които могат да ни съпътстват в този забързан, труден и тежък свят, в това комерсиално и консуматорско общество, в което се озовахме всички от десетилетия.

Изявлението идва два дни след като държавният глава Росен Плевнелиев разкритикува остро политиците и могъщите олигарси за това, че разчитат прекалено много на държавни фондове.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.