Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Секретарят на Неделино е отстранен от длъжност

Окръжният съд в Смолян отстрани от длъжност секретаря на община Неделино Румяна Караиванова. Тя и кметът на Неделино Стоян Беширов са обвинени в източването на над 900 000 лв. По делото са събрани голяма част от доказателствата и са разпитани 36 свидетели.

Процесът срещу кмета не успя да тръгне преди седмица заради представено от защитата медицинско удостоверение за постъпването на Беширов в "Пирогов". Днес стана ясно, че той е в болницата, защото му предстои операция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Още по темата

Съдът ще разглежда отстраняването на кмета на Неделино Стоян Беширов

Окръжният съд в Смолян ще разглежда отстраняване от длъжност на кмета на Неделино Стоян Беширов и заместника му Румяна Караиванова. Искането бе внесено от прокурор от Специализираното звено за борба с корупцията. Двамата са обвинени за престъпления по..

обновено на 10.12.14 в 07:23

В Неделино започнаха подписка в подкрепа на кмета Стоян Беширов

Инициативен комитет от община Неделино започна подписка в подкрепа на кмета Стоян Беширов , срещу когото има повдигнато обвинение, че е ощетил общинската хазна с над 900 хиляди лева. ДАНС и прокуратурата го издирват. Той излязъл в отпуск и изчезнал. Близо..

публикувано на 25.11.14 в 11:14

Кметът на община Неделино беше привлечен като обвиняем за корупция

Специализираното звено за борба с корупцията в Софийската градска прокуратура е привлякло като обвиняем кмета на община Неделино Стоян Беширов , съобщиха от прокуратурата. Той е обвинен за това, че в периода от 1 януари 2012 г. до 24 октомври тази година не..

публикувано на 24.11.14 в 21:04