Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицейски патрули ще има в района на убийството на студентката Вероника

Снимка: Катя Чорова


От община Велико Търново  съобщиха, че в района на железопътната гара започва изграждане на осветление, като необходимите материали вече са осигурени от дарители. В района, където бе убита студентката Вероника Здравкова, вече ще има и полицейски патрули. 

Апелативната прокуратура  Велико Търново взе под специален надзор делото за убийството на момичето.

Във Великотърновския университет "Светите Кирил и Методий" днес е ден на траур в памет на 23-годишната студентка. Черни флагове са спуснати над сградите, където е учило момичето.


Единственото, което мога да кажа е, че към момента се проверяват няколко лица за съпричастност към убийството във Велико Търново, каза заместник главният секретар на МВР Георги Костов:

Към този момент запазваме пълно мълчание по случая. Към момента, такова е и становището на колегите от прокуратурата – въздържаме се от всякакъв коментар относно естеството на провежданите оперативно – издирвателни мероприятия oт колегите от Областна дирекция Велико Търново и колегите от Главна дирекция "Национална полиция". 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.