Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Маскирани мъже обраха обменно бюро в Дулово

Снимка: БГНЕС

Въоръжен грабеж е извършен рано тази сутрин в обменно бюро на автогарата в Дулово. Извършителите са били маскирани, стреляли са и са избягали в неизвестна посока с автомобил. Няма пострадали хора.

Около 5.00 часа в района на автогарата са се чули три изстрела и форсиране на гуми. Първоначално живеещите в района помислили, че се вихри пиянски скандал, защото на автогарата има питейни заведения. Малко след 7.00 часа на телефон 112 е получен сигнал за грабеж на чейнджбюрото, което се намира на ъгъла на автогарата. По данни на полицията, извършителите са били двама и са избягали с кола.

Работещите в района на автогарата коментират, че случилото се било като филмов екшън. Няма паника сред хората. В района работят полицейски екипи. Служители на реда от Шумен също са се включили в издирването на извършителите. По главните пътища има полицейски блокади. Засега няма информация каква сума е открадната от бюрото.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.