Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Невръстно момченце почина в Ямбол след пътен инцидент

Момченце на година и половина почина в ямболската болница, след като пострада тежко при пътен инцидент в района на автогара Ямбол.

Инцидентът е станал вчера около 14:20 ч.на центалната автогара в Ямбол. Автобус “Ивеко”, управляван от 55-годишен водач, при навлизане в района на автогарата и маневра „завой надясно” за паркиране в сектора за качване на пътници, блъска дете, което вследствие на удара попада под автобуса. Малко по-късно детето е починало.

Свидетели на инцидента, разказват, че детето е било на колело и се появило внезапно. Шофьорът не могъл да реагира по никакъв начин. Водачът е изпробван за алкохол, като пробата е отрицателна. По случая в Районното управление на полицията в Ямбол е образувано досъдебно производство.

При друг инцидент в Раковски 10-годишно дете е с опасност за живота, след като е било блъснато от товарен автомобил . Момчето карало колело и внезапно излязло на улицата, по която се движел бетоновозът. Веднага след катастрофата детето е откарано в болница, където лекарите се борят за живота му. Алкохолната проба на шофьора на камиона е отрицателна. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.