Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж пострада сериозно при падане в изкоп в Банско

Снимка: Радио ВИДИН
Мъж от Банско е пострадал сериозно при падане в изкоп на една от централните улици  в града.

Мъжът е вървял по улицата, на която се извършва подмяна на водопроводната и канализационна мрежа. Очевидци твърдят, че изведнъж се срутила земна маса и мъжът паднал в изкопа заедно с предпазната ограда, като е ударил лошо главата си в циментова тръба. Около десет минути е бил в безсъзнание, твърдят негови съседи на улица "Иван Вазов".

Пострадалият е транспортиран спешно в болницата в Разлог. Мъжът има отворена рана на главата и контузии по цялото тяло, но опасност за живота му за сега няма, казват лекарите.

Към момента фирмата-изпълнител на мега-проекта за реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа в града не е дала официална информация дали мястото на инцидента е забранен за преминаване участък. Дейностите по проекта вървят изключително интензивно и трябва да приключат до 5-и декември.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.