Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сидеров поиска обсъждане на имунитета му, депутатите отказаха

Снимка: БГНЕС
Депутатите отхвърлиха предложението на лидера на "Атака" Волен Сидеров обсъждането на решението за снемане на имунитета му да бъде първа точка в заседанието на парламента.

Наблюдавам едно отпускане във вас и в залата. Толкова бързо и толкова срочно гласувахте други имунитети, тука виждам някакво отстъпление. Това не ми харесва, изпускате юздите, започвате, така леко да затваряте очи, това сигурно няма да се хареса в някои посолства, затова, имайте предвид, че очаквам още няколко искания за имунитет. Едното се касае за мое хулиганско действие в девети клас, другото от шести клас, така че ще имате още работа. Моля ви, не се отпускайте, дайте да приключим с имунитета ми докрай, за да може правосъдието вече да е спокойно и прокуратурата да спи спокойно
, иронично мотивира желанието си от трибуната на Народното събрание Сидеров.
 
Предложението на Сидеров беше отхвърлено с аргумента, че на председателски съвет е решено днес като първа точка да се проведе второ четене на Законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията. Дебатите по проекта вече започнаха.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.