Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бойко Борисов: По-изгодно време за мен за избори няма, а те точно това провокират

Снимка: БГНЕС

В град Раковски премиерът Бойко Борисов коментира, че за него няма по-добър момент от предсрочни избори сега, защото всички социологически прогнозите сочат голямо предимство за ГЕРБ. Премиерът определи  настоящото управление на страната като стабилно:
По-изгодно време за мен за избори няма, а те точно това провокират. Как ще се представят и какво ще стане. Аз нямам социологическа агенция, виждате, вие ги давате по вашите телевизии. Отговорно ли е това? И БСП, и ДПС, и ДСБ, опозицията. Виждам стабилно управление, само БСП, ДПС и ДСБ заедно, и Атака. Това би било стабилно управление, иначе, сега идвам от Славовица, може да видите как ме посрещнаха земеделците. Ние с РБ плюс ПФ, който ни подкрепя, е другото стабилно правителство.

Премиерът Борисов присъства на церемонията по откриването на 4 нови улици в град Раковски. Общата дължина на пътните участъци, изградени от началото на годината в града, е над 2 километра. За строежа им общината е получила 1 милион лева целева субсидия от държавния бюджет и е осигурила около половин милион лева съфинансиране. 


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.