Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Обвиненият за трафик на мигранти, който спечели обществена поръчка за превоз, не се яви пред съда

Обвиненият за трафик на мигранти Григор Григоров не се яви пред Бургаския окръжен съд, който трябваше да гледа мярката му за неотклонение "домашен арест".

Името на Григоров нашумя, след като стана ясно, че докато е разследван за каналджийство, той е спечелил Обвиненият за трафик на мигранти Григор Григоров не се яви пред Бургаския окръжен съд,на мигранти на стойност 195 хиляди лева.

Григор Григоров беше арестуван през юни на пътя Резово-Бургас за трафик на 65 чужденци без документи. Окръжният съд в Бургас обаче му наложи мярка "домашен арест", която днес трябваше да бъде преразгледана.

Поради неявяване на Григоров и адвоката му, съдебното заседание беше отложено.

Просто е заявил, че не желае да дойде. Адвокатът му е поискал, но никой не се явява. Няма възможност на днешното заседание да се даде ход поради процесуални пречки, обясни в обобщен вид мотивите прокурорът по делото Величка Костова.

Съдът насрочи ново съдебно заседание за 22 август.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.