Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МС ще заседава в македонския град Струмица на 23 ноември

Снимка: БТА

Министерският съвет ще заседава в македонския град Струмица на 23 ноември, съобщи на Национален форум на предприемачите в Боровец заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Изнесеното заседание на министрите е в продължение на политиката на страната за добросъседство и в отговор на водещия приоритет на Българското европредседателство за европейската интеграция на страните от Западните Балкани:

И  само след няколко дни, на 23-и ще има изнесено заседание на МС в Струмица, в Македония, и тогава премиерът заедно с премиера Заев по всяка вероятност ще открият отсечката, която е 25-26 километра, и е рехабилитирана, възстановена, която струва 8 милиона и 300 хиляди лева. Вие сте хора от бизнеса и знаете, че това е изключително важно, за да можем да увеличаваме този пътникопоток към двете държави, това са повече инвестиции, повече сигурност, повече стабилност.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.