Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради твърдения, свързани с приватизацията на "Техноимпекс"

Корнелия Нинова ще заведе дело за клевета срещу депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова

В отговор Десислава Атанасова заяви, че няма никакви притеснения

| обновено на 12.12.17 в 18:40
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви, че дава на съд за клевета депутата от ГЕРБ Десислава Атанасова за манипулиране на официалното становище на органи в България  по приватизацията на "Техноимпекс". 

Току-що си внесох държавната такса и завеждам до края на деня дело на Десислава Атанасова и солидарно на политическа партия ГЕРБ, защото тя изразява тяхното мнение. Оттук нататък тези спорове се решават на плоскостта на съдебните дела - за всичко, включително и за злоупотреба и манипулиране на мнение на официални органи. Имам предвид, че госпожа Атанасова е била информирана с писмо от главния прокурор, че няма извършени престъпления, че има извършени проверки и въпреки това, след като вече е била информирана, продължи да клевети и да лъже в публичното пространство.



В отговор на това изявление на Корнелия Нинова Десислава Атанасова заяви, че няма никакви притеснения:
Въпросът, който касае писмото на главния прокурор вследствие на мое запитване, ще стане вероятно съвсем публично достояние, когато влезем в съда. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.