Ефирни телефони: 02 963 56 50 и 02 963 56 80
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията в Сливен разби нарколаборатория

Снимка: Радио Шумен

Полицията в Сливен разби нарколаборатория, която се е намирала в апартамент в града. Задържани са петима души. Сред арестуваните е и непълнолетно момиче.

Сигнал за силна музика е довел полицията на адреса на нарколабораторията. Пристигналите на място полицейски служители установяват трима мъже на възраст 33, 21 и 28 години, както и две момичета на 17 и 24 години, всички от град Сливен. В хода на проверката единият от мъжете предава доброволно три хартиени пакетчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин. При последвалите действия в жилището полицейските служители намират изградена лаборатория за производство на наркотични вещества. Иззети са прекурсори, предмети и вещества, необходими за производството. Всички са задържани. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Бъдете наши приятели във Facebook, следвайте ни и в Instagram. За да научавате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.